Välkommen hem ThunderShadow aka Thunder!♥

Har äntligen fixat till det med info om honom också, ville ge allt på en gång kan man väl säga c;
 
Thunders mamma var  helsvart och va VM i hoppning, och hans pappa var grå. Ägarna ville så gärna ha ett sto, något att kunna skryta om för färgen och att det skulle bli ett avelssto. 
Men till deras stora besvikelse så blev det ändå en hingst. Han var ju dessutom grå med svart man... Men han kunde väl vara avelshane?
 
Tiden gick, och ägarna kände att han blev allt vildare. Det gick inte att borsta honom, ingenting. Hans man hängde ner i stora tovor, men Thunder var lycklig, han ska vara fri!
När han inte var hanterbar så bestämde dem sig för att skicka honom till slakt, om då ingen ville ta över ägandet. Just när allt var som sämst, och Thunder var på väg att åka så trädde en man med namnet Ferdinand fram. Han ville köpa hästen, men dock för ett billigt pris. Självklart gick de med på det.
 
Thunder skulle säljas vidare, men Ferdinand visste exakt vart han skulle gå. Hästarnas ö, Jovik!
Direkt när jag såg honom så fastnade min blick, men inte slutade jag gå. Det slutade med att jag snubblade över en pall och landade på det hårdaste sättet som jag tror gick.
Men Thunder var underbar, jag bara kunde inte låta någon annan köpa honom! Trots sin toviga man och svans så såg jag hans skönhet.
Jag sa till Ferdinand att jag ville köpa den vackra Andalusern. Han nickade, tittade på mig förskräckt och sa "Var försiktig, han kan vara farlig i fel händer. Är du säker på vad du ger dig in i?"
 
Thunder följde med mig hem på momangen. 
Jag märkte att han var vild, men  inte att han var vild...
 
 
Namn: ThunderShadow aka Thunder
Född: 2010, 6:e Juli
Kön: Hingst
Färg: ?
Ras: Frisisk Sporthäst
Personlighet: Thunder är inte den sortens häst som litar på alla, snarare tvärtom. Han har redan skenat iväg med mig flera gånger sen igår eftermiddag, och jag har trillat av flera gånger redan.
Inriktning: Allround